Log ind med Facebook

Opret konto og/eller log ind lynhurtigt med din Facebook-konto

NodeByNode.com-konto

Indtast din e-mail for at logge ind eller påbegynde oprettelsesprocessen.

 

Om NodeByNode.com

NodeByNode.com er en velfærdsvirksomhed der fokuserer på at formidle livsberigende indhold; på at bringe folk der ikke helt ved hvad de søger, tættere på noget der kan starte en gnist og en passion.

Sådan arbejder vi

Vi har opbygget et stort katalog af hobbyer, som vi gradvist får tilføjet til siden. En ny idé kan være noget vi tilfældigt falder over, modtager som forslag eller selv har prøvet.

Når tiden er inde, går vi dialog med udøvere, organisationer, forbund, mv., og derigennem sikrer vi ikke bare at få den bedst tænkelige information, vi er også godt polstret mod fejl og mangler i det vi oplyser, da det er ofte er eksperter, juridiske instanser og eliteudøvere vi er i dialog med.

NodeByNode.com som kommerciel interesse

Det er fristende at tænke, at vi favoriserer hobbyer og sportsgrene, der kan lægge store pengeposer hos os. Og det er da heller ikke fordi tanken ikke har strejfet os.

Men vi må bare erkendte, at NodeByNode.com som koncept, kun er noget helt specielt, så længe vi er tro mod idéen om at arbejde med nichémarkeder.

Vores korte historie

NodeByNode.com har sådan set eksisteret på tegnebræt i rigtig mange år. Ikke rigtigt i den afskygning du ser i dag, faktisk, overhovedet ikke den afskygning. Grundidéen har altid været en frustration over, at det kan være utrolig svært at finde dét der "helt specielle, helt unikke". Frustrationen man oplever ved at vide at man søger, men ikke helt ved hvad man søger.

I 2016 gik sitet online i sin første version. Men der gik ikke længe, inden vi indså at sitet bare ikke fungerede i praksis. Bevares, det var en sjov idé, at man navigerede rundt på en knowledge graph, og det er da også deraf navnet node by node stammer. Men det var alt for forvirrende.

Igennem 2017 undergik sitet flere transformationer, og det blev gradvist mere klart hvad vi skulle arbejde hen imod.